Cuartito Azul Rotterdam

Cuartito Azul is een sfeervolle, progressieve en bloeiende school voor Argentijnse tango in Rotterdam, waar je vrijwel elke avond in een ontspannen sfeer lessen kunt volgen, oefenen, deelnemen aan workshops door Argentijnse gastdocenten, genieten van dans- en muziekoptredens, elkaar kunt ontmoeten op een bruisende plek en de vele gezichten van de tango kunt ontdekken.

De club organiseert feesten, salons en optredens i.s.m. het Rotterdams Conservatorium, de Doelen, Staal Rotterdam, Land van Waas WHT, De Parade en het Dunya Festival.

Elk jaar starten de cursussen in januari, in april en in september. Er wordt vijf avonden per week les gegeven, van beginners tot ver gevorderd niveau.

De sfeervolle locatie van Cuartito Azul bevindt zich in hartje centrum Rotterdam, 2 minuten lopen vanaf het centraal station.
Meer informatie over tango algemeen en tango in Rotterdam in het bijzonder op de website van Cuartito Azul. Vragen? Stuur een info [at] cuartitoazul [dot] nl (mailtje) of bel T 010 452 73 77.